Poradna Behringer C-1U

Autor: Anonym | Vloženo: 17.01.2012 000 17:39 | Témata: Poradna Behringer C-1U

Anonym

Latence

Podařilo se někomu dosáhnout alespon trochu použitelné latence ? Já ho koupil nedávno, jako výstup používám externí zvukovou kartu Lexicon Lambda, která má sama o sobě slušnou latenci. Dělám to přes Asio4All. Máte někdo tip jak to zlepšit, ted je to jak ozvěna v koupelně..

  • 18. ledna 2012 - Oficiální zástupce obchodu muzikant.cz s.r.o.

    Toto je asi na osobní konzultaci . Zavolejte na 800 888 448 kolega to s Vámi probere. Latence by neměla být u tohoto propojení uchem slyšitelná.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • Anonymní uživatel

      21. ledna 2012 - Anonymní uživatel

      Psal jsem na Vaši podporu, kde jsem rozepsal problém a poslal screen. Za dva dny se mi ozval nějaký pan Pavel Zdražila, že jste mu řekli, aby mi poradil. Když jsem zavolal, byl velice nepříjemný, pomalu mi vynadal že jsem si to koupil, s problémem mi absolutně nepomohl a ještě mi řekl, že u Vás ve firmě tomu nikdo nerozumí a nevěří, že jste jsem napsali že "Latence by neměla být u tohoto propojení uchem slyšitelná" (viz. příspěvek výše)

      Tohle je můj několikátý nákup u Vás, vždy jsem byl spokojen, ale tenhle člověk který podle vlastních slov není ani Vaším zaměstnancem mě opravdu naštval. Spousta pražáku (včetně mě) u Vás nakupuje radši než v kytarách apod. právě kvůli příjemnému jendání. Pokud si chcete tento status udržet, nedávejte už kontakt na p. Zdražilu, protože jen lidi odradí od dalšího nákupu, jako mě.


    • muzikant.cz s.r.o.

      23. ledna 2012 - Oficiální zástupce obchodu muzikant.cz s.r.o.

      Dobrý den. Mrzí mě co se stalo. ZAvolejte mi na 608158852 Chyba je asi na mé straně. Mikrofon C1U je USB což mi v tu chvíli kdy jsem psal o latenci nedošlo. Zapojení USB mikrofonu do zvukovky je velmi problematické a vůbec ho nedoporučujeme. Asio4All není stabilní. Řešení je použít klasický XLR mikrofon do Lambdy a tam by latence byla bez problémů.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.